Ne angajăm pentru Rădăuți.

Centru Radauti Frumusețea unui oraș este amplificată de caracterul oamenilor care locuiesc în el. Când am ajuns în Rădăuți, am găsit oameni calzi, harnici și generoși, care își doreau schimbare în bine. Oameni frumoși, care, din păcate, nu beneficiază de salubritate, care pășesc zilnic prin noroaie și stau la cozi în fața instituțiilor publice. Cred cu tărie că aceștia merită să fie ascultați și respectați de către o administrație locală competentă, care să le reprezinte interesele. Pe lângă persoanele deosebite pe care le-am cunoscut aici, Rădăuțiul mai dispune de un potențial economic, turistic și cultural ce merită pus în valoare. Atât din propria experiență, cât și în urma aplicării chestionarului „Calitatea vieții în Rădăuți” la care am primit peste 800 de răspunsuri, am identificat principalele direcții de dezvoltare ale municipiului nostru - siguranță (21.91%), servicii de sănătate (19.46%), infrastructură (17.85%), educație (13,32%), etc.

Îmi doresc să contribui activ la revitalizarea și modernizarea Rădăuțiului, punând în prim plan nevoile tuturor cetățenilor. Urmăresc nu doar să vă câștig încrederea electorală, ci să o onorez prin: integritate, transparență și deschidere. În postura de potențial primar al municipiului Rădăuți, scopul meu central este de a fi, înainte de etichete sau funcții publice, un om al faptelor constructive, un om care își aduce aportul la prosperitatea și bunăstarea urbei.

Îmi doresc ca această campanie electorală să fie despre ascultarea dificultăților rădăuțenilor și ale municipiului Rădăuți. Fiecare partid politic trebuie să răspundă cerințelor cetățenești prin soluții palpabile și cooperare, astfel încât să avem în 2021 un oraş prosper, care sa ofere oportunităţi reale tuturor locuitorilor. Pentru mine, funcția de primar al municipiului Rădăuți este modalitatea prin care pot interacționa cu societatea civilă, și a acționa pentru îmbunătățirea calității vieții sale.

Combatem corupţia prin transparenţă

  • Alocarea bugetului local, atragerea investițiilor externe, cât și activitatea Primăriei împreună cu cea a Consiliului Local vor fi cât se poate de vizibile. Astfel, cetățenii vor fi informați în permanență cu privire la stadiul desfășurării proiectelor locale și a gestiunii finanțelor.
  • Introducerea bugetării participative, organizarea sesiunilor de dezbateri publice în care cetățenii au șansa de a colabora cu autoritățile locale în întocmirea priorităților financiare.
  • Digitalizarea activităţilor primăriei înseamnă creşterea transparenţei.
transparenta

Consultăm şi implicăm cetăţenii

  • Esența democrației autentice constă în respectarea dorințelor populației. Din acest motiv, îmi propun ca, în calitate de primar al municipiului Rădăuți, să comunic onest și deschis cu cetăţenii prin organizarea unor întâlniri și dezbateri publice. De asemenea, doresc să inițiez dialoguri cât mai constructive în orele dedicate audienței cu publicul.
consultam

Investiţii din fonduri europene în beneficiul cetăţenilor

  • Vom propune cât mai multe proiecte prin care să facilităm obținerea fondurilor necesare dezvoltării municipiului din partea Uniunii Europene. Prin intermediul acestora, vom putea accelera modernizarea Rădăuțiului către standardele orașelor europene.
investitii

Educare şi perfecţionare

  • Îmbunătățirea calității serviciilor oferite de administrația locală prin perfecționarea personalului medical, administrativ, profesoral, al poliției locale.
educare

Străzi fără gropi, străzi fără praf

  • Fără străzi pietruite sau de pământ - asfaltarea și repararea drumurilor conform normativelor. Garanție extinsă a lucrărilor, astfel încât să reziste în timp.
drumuri