Am ales...

Am ales Rădăuți

... să devin rădăuțean

Puține locuri se pot lăuda cu farmecul Rădăuțiului. Casele cochete, grădinile îngrijite și vecinii harnici sunt printre lucrurile care m-au convins să aleg acest oraș. Aici m-am căsătorit, aici mi-am cumpărat casă și aici am petrecut cei mai frumoși ani din viață.

Am absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, Profilul Știința Sistemelor și a Calculatoarelor, specializarea Automatică și Informatică Industrială în anul 2003.

Din 2004 pâna în 2008, datorită serviciului, am văzut și am trăit în toată România. După patru ani de colindat ţara, am ajuns în momentul în care mi-am dorit să mă așez la locul meu în Rădăuți.

... să mă implic politic

Înainte de orice altceva, USR înseamnă speranță. În 2018, speranța a devenit realitate, prin intermediul campaniei “Fără penali în funcții publice”, inițiativă susținută prin semnătură de 2.500 de rădăuțeni. Acum, mai mult ca oricând, societatea românească are nevoie de speranță. Pe mine, calitatea de membru USR m-a responsabilizat și mi-a demonstrat că dificultățile cotidiene cu care ne confruntăm pot fi combătute prin implicare civică și politică. Printr-o comunicare onestă şi reală între autorități și cetățeni găsim și implementăm soluții inovative și viabile pentru progresul local, regional, sau chiar național.

Am ales să mă implic politic
Am ales să candidez

... să fiu candidat

Frumusețea unui oraș este amplificată de caracterul oamenilor care locuiesc în el. Când am ajuns în Rădăuți, am găsit oameni calzi, harnici și generoși, care își doreau schimbare în bine. Oameni frumoși, care, din păcate, nu beneficiază de salubritate, care pășesc zilnic prin noroaie și stau la cozi în fața instituțiilor publice. Cred cu tărie că aceștia merită să fie ascultați și respectați de către o administrație locală competentă, care să le reprezinte interesele. Pe lângă persoanele deosebite pe care le-am cunoscut aici, Rădăuțiul mai dispune de un potențial economic, turistic și cultural ce merită pus în valoare. Atât din propria experiență, cât și în urma aplicării chestionarului “Calitatea vieții în Rădăuți” la care am primit peste 800 de răspunsuri, am identificat principalele direcții de dezvoltare ale municipiului nostru - siguranță (21.91%), servicii de sănătate (19.46%), infrastructură (17.85%), educație (13,32%), etc.

Îmi doresc să contribui activ la revitalizarea și modernizarea Rădăuțiului, punând în prim plan nevoile tuturor cetățenilor. Urmăresc nu doar să vă câștig încrederea electorală, ci să o onorez prin: integritate, transparență și deschidere. În postura de potențial primar al municipiului Rădăuți, scopul meu central este de a fi, înainte de etichete sau funcții publice, un om al faptelor constructive, un om care își aduce aportul la prosperitatea și bunăstarea urbei.

Îmi doresc ca această campanie electorală să fie despre ascultarea dificultăților rădăuțenilor și ale municipiului Rădăuți. Fiecare partid politic trebuie să răspundă cerințelor cetățenești prin soluții palpabile și cooperare, astfel încât să avem în 2021 un oraş prosper, care sa ofere oportunităţi reale tuturor locuitorilor. Pentru mine, funcția de primar al municipiului Rădăuți este modalitatea prin care pot interacționa cu societatea civilă, și a acționa pentru îmbunătățirea calității vieții sale.